Ontmoetingsdag 2024: Waar droom je van?

door | 11 juni 2024 | Ontmoetingsdagen

De jaarlijkse ontmoetingsdag van de VVP vindt in 2024 op zaterdag 9 november in Amersfoort plaats. Deze keer zal het gaan over slaap, kwaliteit van slaap, met als diepere betekenis, wat houdt jou nou bezig? Waar droom je van, wat zijn je nachtmerries enof waar lig je wakker van?

We starten de dag met een bezoek aan de tentoonstelling Slaap! in Kunsthal KAdE in Amersfoort. Na de lunch in de Johanneskerk, zal Jan Drost proberen om vanuit een andere invalshoek het thema te koppelen aan zijn boek ‘Dit is het einde niet’.

‘Een mens kan niet zonder zijn gewoonten, maar het hardnekkig vasthouden aan verkeerde gewoonten heeft ons gebracht waar we nu zijn: in een klimaatcrisis,’ aldus Jan Drost. ‘De enige uitweg uit deze crisis is verandering. Maar hoe beginnen we daarmee? Hoe voorkomen we dat onze dromen nachtmerries worden? Hoe leren we trouw te zijn aan onszelf én aan de aarde?’
In zijn lezing zal Jan Drost het publiek een spiegel voorhouden en zal hij in gesprek gaan met de aanwezigen over hoe we een beter mens kunnen worden.

Meer informatie over het programma en de kosten volgt binnenkort.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer u op de

NIEUWSBRIEF

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
030-8801497
info@vrijzinnig.nl

Meer contactgegevens >>