Liedconcert: Vasteland

door | 3 april 2024 | Activiteiten

VASTELAND
Liedconcert met Richard van der Keur en Rene Kaaij

In zijn liedconcert Vasteland neemt Richard van der Keur het publiek mee tussen tijd en eeuwigheid, fantasie en werkelijkheid. Een levendig en muzikaal samenzijn met zelfgeschreven liedjes als Vasteland, Lichter, Regenboog en Alleen voor haar, afgewisseld met enkele bekende popklassiekers. Zingend en vertellend, intiem en akoestisch. Onder muzikale begeleiding van René Kaaij.

Richard van der Keur schrijft, zingt en is voorganger van diverse geloofsgemeenschappen in Zeeland en Zuid-Holland, waaronder VVP Maasdijk en Honselersdijk. Afgelopen jaren verschenen online zijn digitale EP’s Vasteland en Als zwaluwen vliegen op onder andere Spotify en YouTube, in opmaat naar een nieuw muziekalbum. Gearrangeerd, geproduceerd en muzikaal begeleid door Rene Kaaij.

Rene Kaaij is behalve singer-songwriter ook muzikant en producer van verschillende vocalisten en bands in uiteenlopende muziekstijlen, en componist van leaders voor podcasts en radio. Daarnaast begeleidt hij Richard regelmatig live op toetsen en snaren.

Duur concert: 60 – 75 minuten

Kosten € 265
Bedrag is exclusief 9% btw en reiskosten (vanaf Rotterdam € 0,25/km)
Er is een beperking in de afstand, namelijk een maximum van ongeveer 100 km.
Subsidie voor VVP-leden-verenigingen: € 70
Subsidie voor VVP-aangesloten verenigingen: € 30

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer u op de

NIEUWSBRIEF

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
030-8801497
info@vrijzinnig.nl

Meer contactgegevens >>