Lezingen over polarisatie, interreligieuze dialoog en islam

door | 3 april 2024 | Activiteiten

Enis Odaci behandelt onderwerpen waar iedereen vragen over heeft. Dat doet hij op innemende wijze en in contact met de zaal. Hij kan ook lezingen verzorgen met predikant Herman Koetsveld.

LEZING DOOR ENIS ODACI

Enis Odaci is spreker, auteur, directeur van VOLZIN Magazine en beleidsadviseur voor organisaties op de thema’s islam, interreligieuze dialoog, diversiteit en media. Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van religieuze gemeenschappen weet hij de tijdgeest scherp te duiden als het gaat om maatschappelijke spanningen rond religie, cultuur en identiteit. De persoonlijke ontmoeting staat daarbij centraal en tijdens zijn lezingen maakt hij alle ruimte om het hart te laten spreken.

Thema van de lezing in overleg: interreligieuze dialoog, islam, diversiteit, media, polarisatie.
www.enisodaci.nl en www.volzin.nl

Kosten € 200
Bedrag excl. reiskosten (€0,20/km vanaf Hengelo OV).
Er is een beperking in de afstand, overleg is dan noodzakelijk.
Subsidie voor VVP-leden-verenigingen: € 50
Subsidie voor VVP-aangesloten verenigingen: € 25

LEZING DOOR HERMAN KOETSVELD & ENIS ODACI

Herman Koetsveld is theoloog en predikant van de Westerkerk in Amsterdam. Enis Odaci is spreker, auteur, uitgever en beleidsadviseur voor organisaties op de thema’s islam, interreligieuze dialoog, diversiteit en media. Herman en Enis ontmoetten elkaar in 2009 naar aanleiding van maatschappelijke spanningen rond het optreden van Geert Wilders. Sindsdien trekken zij samen op om bruggen te bouwen tussen christendom en islam. Ze hebben diverse boeken en artikelen geschreven en geven in kerk en moskee lezingen over de vraag hoe in tijden van polarisatie toch elkaar vast te houden. Dat doen ze de ene keer met een serieus woord, en de andere keer met een humorvolle invalshoek. De persoonlijke ontmoeting staat tijdens hun bijdragen altijd centraal.

Thema van de lezing in overleg: interreligieuze dialoog, islam, christendom, polarisatie.
www.westerkerk.nl en www.enisodaci.nl

Kosten € 300
Bedrag is exclusief reiskosten (€0,20/km vanaf Hengelo OV). Er is een beperking in de afstand, overleg dan noodzakelijk.
Subsidie voor VVP verenigingen: € 75
Subsidie voor aangesloten ver.: € 35

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer u op de

NIEUWSBRIEF

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
030-8801497
info@vrijzinnig.nl

Meer contactgegevens >>