Letters in de week

door | 26 juni 2023 | Publicaties

De VVP presenteert haar eigen vrijzinnige weekboek met daarin 52 korte overdenkingen, voor elke week van het jaar één.

’Letters in de week’ bevat bijdragen van verschillende vrijzinnige voorgangers die de lezers prikkelen, uitdagen en aan het denken zetten. Van bijbelse onderwerpen tot dagelijkse mijmeringen: talloze onderwerpen komen aan bod en hebben de bedoeling om de lezer te laten bezinnen. Zeven dagen lang kan de lezer over de gelezen tekst nadenken. Zeven dagen lang kunnen de woorden landen waarna de volgende tekst gelezen kan worden.

De publicatie bevat daarnaast ‘vrijzinnige kalligrafie’ van beeldend kunstenaar Mark van Praagh. Deze potloodtekeningen, etsen en linoleumsnedes bieden ook ruimte voor bezinning.

Het geheel is een kunstige publicatie die inspireert. ‘Letters in de week’ is voor € 15,- (exclusief verzendkosten) te bestellen.

U kunt het boek hier online bestellen

Aan de weekagenda werkten mee: Carel ter Linden, Karin van den Broeke, Alke Liebich, Aries van Meeteren, Arne Jonges, Corrie Jacobs, Klaas Douwes, Evert van Gooswilligen, Foekje Dijk, Janni Doeven, Joke van der Velden, Marianne Zandbergen, Nel Verburg, Stephan de Jong, Suzan ten Heuw, Lennart Heuvelman, Henri Frölich en Erik Jan Tillema.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer u op de

NIEUWSBRIEF

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
030-8801497
info@vrijzinnig.nl

Meer contactgegevens >>