Kerstmusical Zoek de ster

door | 30 maart 2023 | Publicaties

Deze musical gaat over drie koninginnen, zwaar beladen met kinderwagen en babymelk, op zoek naar een ster. Maar hoe vind je die zonder tomtom? Het gaat ook over je eigen zoektocht naar de ster.

Waardoor laat jij je leiden? En hoe word je zelf een ster voor anderen?
De musical is een opvoering voor de hele gemeente, van jong tot oud. De rollen worden verdeeld onder kinderen en tieners. Zij verzorgen het spel. Tussendoor klinkt steeds een wat serieuzer intermezzo, vooral gericht op volwassenen. Vooral in het derde bedrijf worden ook de toeschouwers bij het spel betrokken, en alles eindigt met een zingend en swingend publiek.

De teksten zijn van Ineke Ludikhuize en de muziek is van Gonny van der Maten. De musical, uitgegeven in samenwerking met jongerenorganisatie V-LINK is oorspronkelijk geschreven voor de Geertekerk in Utrecht, maar deze uitgave is speciaal herschreven en geschikt gemaakt voor alle groepen en gemeenschappen.

‘Zoek de ster’ ziet er prachtig uit dankzij vormgeefster Corina van Riel en kost toch slechts € 3 (excl. portokosten en € 1 administratiekosten per bestelling).

Ga naar de bestelpagina

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer u op de

NIEUWSBRIEF

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
030-8801497
info@vrijzinnig.nl

Meer contactgegevens >>