Kerstbundel 2021: Kom in de Kerststemming

door | 30 maart 2023 | Kerstbundel, Publicaties

Het kerstgevoel kun je in verschillende verhalen vangen en dat is precies wat de kerstbundel van de Vereniging van Vrijzinnige Protestanten (VVP) beoogt; van een fabel die zich afspeelt in de stal van Bethlehem tot een kerstverhaal uit oorlogstijd. De verzameling kerstverhalen in de bundel is zeer divers en biedt dus aan elk wat wils.

cover kerstbundel defDe kerstbundel opent met een interview met VVP-voorzitter Alke Liebich. Zij verbleef als vrijwilliger enkele maanden in een vluchtelingenkamp. Hoe wordt daar Kerst gevierd?

Dominee Karl van Klaveren schreef een column waarin hij ons kerstgevoel verbindt met consumentisme. Want het oude tafereel van de os en de ezel is tegenwoordig veranderd in een megastal. Terecht stelt hij de vraag: hoeveel hebben we eigenlijk nodig om gelukkig te zijn?

Schrijfster Nelleke Vietör schreef een actueel verhaal waarin corona een hoofdrol speelt; maar ook dan kan het kerstgevoel oplichten. Het is een ontroerend verhaal over omzien naar elkaar.

Verder bevat de kerstbundel gedichten, een recept voor een vredige kersttaart, nog meer verhalen en veel mooie afbeeldingen. Een diverse verzameling die ons wil inspireren en ons in de kerststemming wil brengen.

De Kerstbundel is dit keer dikker dan voorgaande jaren, maar de (verzend)kosten blijven gelijk. De bundel kost per stuk € 2,75 exclusief portokosten. Vanaf 20 exemplaren wordt de prijs € 2,50 en vanaf 50 exemplaren € 2,00.

Ga naar de bestelpagina

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer u op de

NIEUWSBRIEF

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
030-8801497
info@vrijzinnig.nl

Meer contactgegevens >>