Kerkdienst vanwege 10 jaar aardbevingen in Groningen

door | 1 maart 2023 | Actueel

Platform Kerk en Aardbeving organiseert op dinsdagavond 16 augustus, precies tien jaar na de aardbeving in de provincie Groningen, een oecumenische dienst. Het doel van deze dienst is om samen te zoeken naar verbinding.

Het Platform Kerk en Aardbeving bestaat uit voorgangers en andere kerkleden uit verschillende kerkelijke denominaties in Groningen. Een van de leden is Greta Huis (foto), pastoraal werker van de VVP Groningen. Eerder liet zij op deze website weten dat de aardbevingen niet alleen voor scheuren in de huizen zorgen, maar ook voor geestelijk leed. ‘In de kerk bidden we altijd voor de nood in de wereld. Dit keer is de nood dichtbij,’ aldus Greta Huis.

Lees ook haar hartenkreet: ‘In Groningen heerst de kracht van de verbondenheid’.

De oecumenische dienst vindt plaats in de Petrus en Pauluskerk in Loppersum en begint om 19:30u en is ook de te volgen via een live stream.  De dienst wordt geleid door leden van het Platform Kerk en Aardbeving.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer u op de

NIEUWSBRIEF

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
030-8801497
info@vrijzinnig.nl

Meer contactgegevens >>